Protest Sportswear naamgever NK Kiteboard Freestyle 2018!

      Reacties uitgeschakeld voor Protest Sportswear naamgever NK Kiteboard Freestyle 2018!

Kledingmerk Protest is naamgevend partner van het NK Kiteboard Freestyle 2018 geworden. Het evenement zal in Scheveningen plaatsvinden. Net als voorgaande jaren is de datum op afroep, een vijftal weekeindes worden gepland. In het eerste weekeinde met voldoende wind gaat het NK Kiteboard Freestyle georganiseerd worden.

De afroepweekeindes zijn:
– 7 en 8 juli
– 29 en 30 september
– 6 en 7 oktober
– 13 en 14 oktober
– 20 en 21 oktober

Bij kiteboard freestyle maken de deelnemers de meest fantastische sprongen en tricks. Deze worden door een jury van de Nederlandse Vereniging voor WedstrijdkitesurfersNVWK beoordeeld op moeilijkheidsgraad, en uitvoering. De betere deelnemers gaan telkens door naar een volgende ronde, totdat uiteindelijk de winnaar bekend is. Deelnemers zijn 16 jaar of ouder, en er wordt zowel een heren als een dames NK gevaren.

Met het partnership van het NK Kiteboarden onderstreept Protest maar weer eens haar beach-en boardsport roots. Voor organisator Exventure is het bijzonder weer met Protest te werken in het NK Kiteboard. Toen zij in 2005 voor de eerste keer het NK Kiteboard organiseerde was dat ook met Protest