Inschrijven

Dit is een voorinschrijving voor de wedstrijd van 16-17 oktober of 23-24 oktober. Er zal nu nog geen inschrijfgeld worden berekend, omdat we nooit van te voren kunnen zeggen of het NK Kiteboard Freestyle door gaat. Als het evenement wordt afgeroepen dienen de deelnemers bij de registratie op het evenement het inschrijfgeld te betalen.

Lijkt het in beide weekeinde niet te gaan waaien, maar door de weeks wel, dan willen wij bij voldoende animo ook afroepen op een van de door de weekse dagen. Het is dan namelijk herfstvakantie. Bij inschrijving kun jij aangeven of  je dit wel of niet wilt!

Als je je inschrijft voor het NK Kiteboard Freestyle ga je ermee akkoord dat je naam op de deelnemerslijst op de website gepubliceerd wordt. Verder ontvang je via de e-mail informatie over het wel of niet door gaan van het weekeinde.

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens